July 21, 2011

vAnESsA hUDgEnS iSsUe

^Vanessa Hudgens^

Eerrrm, teenage mane jer yang xkenal Vanessa nih an? Sape2 yang xkenal sape dia nih pandai2 kowg laa cari sendiri kat Google tuh yup. Aku memang kagum dengan Vanessa nih, mane xnyer dia memang cukup berbakat dia boleyh nyanyi, berlakon, n dia jugak seorang model. Kowg tau kan dulu dia xleyh lari dari controversi pasal gambar bogel, hhmmm kesian dia yang pelik macam mane laa gambo bogel dia tuh lethh tersebar? Pape jer laaa.

Hari nih aku nak share satu (1) lagi news terbaru pasal sowg bintang Disney nih. Eeerm, sejak dia daa jadi model Candie's nih dia lebih selesa dengan style baru dia. Style baru yang macam mane yup? Haa~~ nih nak bagitau nih, tahun nih jer si Hudgens buat new hair cut pendek plax and dia happy n selesa dengan style macam nih.. Pape pon kowg view laa transformation rambut Vanessa Hudgens yang makin lame makin pendek nih tapi aku xsure laa tahun bila pict nyer heheehe =)






Okey tuh pict mase tahun2 yang lepas, maap laaa aku xsure bila tahun nyer. Tahun nih plax lagi pendek...



Jujur laa aku cakap, aku xsuke style rambut baru dia yang nih. Sebab aku xsuke coz Vanessa nampak sikit gemox and hilang perwatakan keremajaan dia selama nih. cube tengok betol2, ade rupe macam perempuan daa ade dua (2) orang anak plax. Hhmmm, aku rindu style Vanessa Hudgens dulu2..

P/S: Banyak2 filem Vanessa Hudgens berlakon, aku suke tengok movie High School Musical & Sucker Punch ^_^

2 comments:

  1. rmbut pnjg lagi cun kot. but i still love vanessa hudgen!

    ReplyDelete