April 20, 2012

SeLEnA GOmEz AdE dUA vERsI ??!

Assalamualaikum, hari kowg hari macam mane ?? Okeyh ker x?! HAHA tell me bout it, harap2 semuanya okeyh2 jer laa yer...

Okeyh, hari nih aku just nak share sikit pasal Selena Gomez nih (pada semua 'haters' yang benci dengan dia nih suka hati kowg laa nak terus baca entry nih ataupon x okeyh HEHE)..

^Selena Gomez^

Kowg tau x lagu Gomez yang agak popular macam suam-suam kuku tuh?? Alaaa tajuk nyer 'Hit The Light' tuh laa??! Pernah dengor ker tak nih?? Erm xpe laaa bagi sape2 yang belom pernah dengor lagi lagu tuh..

Bukan ape, aku just nak kongsi dengan kowg nih sebab Music Video lagu tuh (Hit The Light) ade dua (2) versi sekarang nih... Try kowg tengok dua2 nih,,

^Version yang pertama^

^Version yang kedua^

So, ape pendapat kowg pasal kedua2 music video dia nih??! Mana satu Music Video yang much better pada kowg?? Pada pendapat aku laa an antara kedua2 versi nih, aku pilih versi yang ................... TUUUUUUUTs hehe, k laaa nak out laaa.. Jumpe lagi on da next issue yup bebeyh BYE =)

1 comment:

  1. selena gomez?
    layan salina saibi lagi best..
    ahaha

    ReplyDelete