April 22, 2012

MAcAM MAnA NAk pAkAi JeAns ?!

Hai, jumpa lagi kita hari nih hehe... Okeyh hari nih aku just nak share satu (1) tips ataupon petua cara2 memakai seluar jeans dengan mengikut kesesuaian, tips nih hanya untuk perempuan sahaja yer... Untuk lelaki kowg tunggu laa issue akan datang k, so harap maklom yer =)




Haaaa~ just satu tuh jer laaa hehe... Harap2 sedikit banyak tips nih berguna buat gugirls yang suke pakai jeans nih yup... Sampai jumpe lagi on da next issue, Assalamuaikum ^,<

1 comment:

  1. simple entry..tp pix uwhh kecik sgt,,tk nmpk pe dia tulis

    ReplyDelete