July 28, 2012

HapPy BUfDAy tO Me

Syukur alhamdulillah sebab bufday aku baru jer lepas beberapa hari yang lepas pada 24 July, xde pe yang menarik pon yang berlaku time bufday aku tuh. Just g class, wat assignment, n stay kat hostel jer..

Aku x celebrate pon bufday aku tuari.. Hhmmm termasok tahun nih daa hampir tujuh (7) tahun aku punyer bufday tanpa hadiah, tanpa cake n tanpa party bufday (baling2 telo or tepung).. HAHA terasa siot diri aku nih x dihargai oleyh sape2 ='/

^Pict time hari bufday aku tahun nih^
(yup, nih real aku)

HAHA sokeyh laaaa, aku daa terbiasa macam nih... Pape pon aku nak ucapkan selamat hari jadi yang ke 19 tahun buat diri aku sendiri.. Harap2 doa aku time bufday tuari tuh termakbul, amin2 =')

1 comment:

  1. awat muke sebenar lain dari muke fb hahaha

    ReplyDelete