February 1, 2011

aKU pOn XtaU TajOK peR yG SesUAi

Aku rase macam sekejap jer masok bulan febuary and aku hari ni rase macam kosong sangat2.Aku banyak fikir tentang masalah aku kot,kadang2 aku rase macam nak someone je kat beside me sekarang nih yg ley jage aku,ambik berat tentang aku,berkongsi msalah,change any opinion n macam2 lagi laa.Tapi tu laa bila da de someone special 2 mesti xkan lame in relationship,xtau laa knp ley jd cam ni.Agaknye aku lom pandai dalam hal2 macam nih lg kot.

Sekarang nih aku baru jer balik dari kampung ayh aku sebab de masalah keluarge sikit.Dah sampai uma ni aku terus xde mood.Tok dapat kan mood happy aku yang dulu2 tu aku ajak laa sowg mmbers baek aku kat skola dulu g jalan2 tgok wayang.Opps...!! Jangan salah anggap yer,,mmbers aku tu lelaki. Soon kite owg hangout laaa in dis week,mudah2an jadi laaa g jalan2 nih..Bosan wei dok uma jer,lagi pon aku nk g jalan nih de tujuan lain lagi tok cari kepuasan nafsu aku...Hehehe jgn fikir bukan2 okey.

Hope bulan Febuary nih bulan yg bermakne tok kowg,maklom laa de valentine laa kate kan.Aku tau hari kekasih nih xdigalak kan tok sambut tol ark...??! Dapat dosa lagi de laaa.. Tok ssape yg lom kawin tu jangan laaa kowg memandai2 nk wat orang baru secara tak sah okey. Pape pon pade kesempatan ini jgak aku nak ucapkan Chinese New Year to ssape yg sambut.Klau de ampau tu hulur laaa sikit kat blogger iAbM ni,hehee...maklom laaa poket tgh kosong sekarang ni.Nak cucuk kat bank wit kat dalam tu daa lame abes. Issh2...!! :p

7 comments:

  1. hepY chines new years to0..:) nk g tg0k wayang ker??nk joint leyh ark?hehehe joke jer larh kai yum mst dok ja0h an..xpe2 enjoy your life okeyh!

    ReplyDelete
  2. myb sok kot nk g tgok wyang...
    citer pe huh yg bes kat wyang skrg nih???!
    xmau tgok citer mlayu nnt wit bli ticket mlayang,hahaha

    ReplyDelete
  3. owh...urmmmm cte per eak...tah ler tgok arh box office dlm paper ader..hahaha wait2 npe x leyh tgok cte mlayu plk..kte kne arh sokong industry kte..tol ark??

    ReplyDelete
  4. 4 me citer mlayu ni sume nyer mngarut,,pengarah dowg daa ktandusan idea tok wat movie mcm citer antu,super hero,n more laaa...Klau wat citer cinta or psal maksiat2 ni idea blambak plax. xpe laaa,,nk tulis psal ni memang pjg tntg knp i xske filem mlayu ni...de time yg xtau nk tlis psal pe kat blog ni,kai tlis laa bout nih okey

    ReplyDelete
  5. owhhhh.....urmmm memg larh x di nafi an per yang kai ckp uw...eza rse pon memg larh idea2 pgrah cte malu nieh da ktndusan idea..and x leyh nak nafi lg dah memg cter dr luar yang lebih jadi perhatian skung nieh...:)

    ReplyDelete
  6. yeah....,
    kai sokong eza sgt,,thnks bbnyk coz memahami kai,,hehehe

    ReplyDelete